Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2005

Έχουμε υψηλό επίπεδο εμείς

Δεν υπάρχει όριο στην ανωριμότητα κάποιων. Δεν ισχυρίζομαι ότι εγώ είμαι και καλά ο "σοβαρός", ούτε ότι πρέπει να στεκόμαστε αγέλαστοι και σκεφτικοί (όπως θα ήθελαν οι καθηγητές), αλλά έλεος δηλαδή. Ένας σήμερα και στο διάδρομο στα διαλείμματα και μέσα στο μάθημα, προσπαθούσε να χτυπήσει διάφορους στο μέτωπο. Κάθε φορά που το πετύχαινε, γέλαγε δυνατά και φώναζε "παστέλι!".
...
...
Και πηγαίνει 3η Γυμνασίου
...
...
Έ λ ε ο ς

1 σχόλιο:

jim_hellas είπε...

Ε, αυτό το τελευταίο αρκεί! Ξέρεις πόσα τέτοια άτομα έχουν δει τα ματάκια μου; Και εγώ είχα στο Γυμνάσιο κάτι συμμαθητές άστα να πάνε! Θα ήθελα πολύ να τους δώσω ένα χέρι ξύλο, αλλά που καιρός και όρεξη για τέτοια!

Βέβαια σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα! Όταν ήμουν στο Λύκειο έκανα "παρέα" με ένα παιδί το οποίο με ζήλευε παθολογικά ήδη από το Γυμνάσιο και όποτε έβρισκε ευκαιρία προσπαθούσε να με ταπεινώσει. Τον εκνεύριζα πάντα βέβαια επειδή κρατούσα μια τρομερή ηρεμία παρόλα όσα έλεγε (ξέρεις καταστάσεις νιρβάνα και έτσι).

Που λες, μια φορά αυτό το ζώο (ήταν και σαν ιπποπόταμος το παληκάρι!) ήρθε και έπεσε με φόρα από πίσω μου, ρίχνοντάς με στο πάτωμα (νομίζω κιόλας ήταν στην είσοδο των αποδυτηρίων που έπεσα). Τι να πεις με τη συμπεριφορά τέτοιων ατόμων; Εκείνη τη φορά του έριξα βρισίδια αλλά ΟΚ.

Τώρα τι είναι αυτό το παιδί; Απλα: ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ! :P

Κάνε υπομονή, έχεις να δεις πολλούς τέτοιους καραγκιόζηδες στην ζωή σου!

eXTReMe Tracker