Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2006

Κουλουβάχατα

Το στομάχι μου με πεθαίνει πάλι. Δε με έχει αφήσει σχεδόν καθόλου από τη μέρα που γύρισα. Γενικά πάντα με πιάνει το στομάχι μου όταν στεναχωριέμαι (πάντα δηλαδή όταν γυρίζω σπίτι) αλλά ποτέ δεν έχει κρατήσει τόσο... Λόγω θερμοκρασίας πίνω και πάρα πολύ νερό, το οποίο εδώ προκαλεί συχνά στομαχοεντερικά σε πολύ κόσμο... Δε βοηθάει και πολύ.
Χτες με πήρε τηλέφωνο ο καλύτερος μου φίλος από την Τρίτη Δημοτικού. Είχαμε χαθεί τον τελευταίο χρόνο. Λέμε να βρεθούμε αλλά δεν ξέρουμε πότε... Ο πατέρας μου λέει συνεχώς να πάμε για κάτι δουλειές, αλλά εγώ τα πρωινά κοιμάμαι... Το κρεβάτι μου είναι πιασμένο από βουνά ολόκληρα σαβούρες του πατέρα μου, που τις μάζεψε όσο έλειπα "για να τις τακτοποιήσουμε". Κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με τα αδέρφια μου, φροντίζω πάντα να κοιμούνται πριν πάω εγώ γιατί αλλιώς δεν υποφέρεται η κατάσταση. Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τις συγκεντρώσεις, αργώ να πάω για φαί κλπ.
Δε θέλω να πάω σχολείο. Ένας μήνας έμεινε και ήδη κάπως μου έρχεται. Κάτι άκουσα για απεργία των καθηγητών το φθινόπωρο, ξέρει κανείς; Και btw, φτου σας εργαζόμενοι "συνδικαλιστές". Τόσο στριμόκωλη έγινε η κατάσταση ξαφνικά; Πριν από 5 (πέντε) χρόνια, στο σχολείο μου δεν απέργησαν 2 (δύο) δάσκαλοι. Φέτος, απέργησαν 2 (δύο) καθηγητές. Κάποια εξήγηση υπάρχει;

5 σχόλια:

Sunflyer είπε...

Δεν είναι το ίδιο... Εσύ τελειώνεις, εγώ αρχίζω.

holidays in the sun είπε...

αυτος ο στομαχοπονος....δραμα!τα τελευταια 3 χρονια με εχει διαλυσει.πρωτα με ποναγε στις πανελληνιες,μετα με ποναγε καθε φορα που ανεβαινα μονη μου στη λατρευτη κομοτηνη,πολη οπου σπουδαζω μετα τις προαναφερθεισες πανελληνιες,τον τελευταιο μηνα με ποναει λογω ερωτικης απογοητευσης...εχω ξεχασει πως ειναι να μη σε ποναει το στομαχι σου..καταραμενα ψυχοσωματικα!!!

YO!Reeka's είπε...

περαστικάααααααα
κι εμένα με είχαν πιάσει κάτι ψυχοσωματικά περίεργα κάποια στιγμή, ευτυχώς με άφησαν πριν αφήσω εγώ τα εγκόσμια χαχαχαχα

Sunflyer είπε...

Χειρότερα σήμερα... Σκατά, θα ξεράσω...

holidays in the sun είπε...

καλυτερα οχι παντως...προσπαθησε να το ξεπερασεις,οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο χειροτερευει...

eXTReMe Tracker