Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

Ακόμα μιλάτε;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!
alpharadio.mp3 -

Θέλω να ξεράσω. Ποιος είναι εκτός ελέγχου τώρα; Γαμώ! Δε γίνονται αυτά ρε... Δεν είναι η Ελλάδα αυτή ρε γαμώτο, ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, δε γίνονται αυτά, ο καθένας είναι για την πάρτη του, κανείς δεν ελέγχει κανέναν, δεν υπάρχει κανένα όριο, ο καθένας κάνει ότι θέλει, δέρνει , σπάει, μπάτσοι, κουκουλοφόροι, όλοι τα ίδια σκατά κι απόσκατα είναι, όλοι τα ίδια αποβράσματα που σέρνουν όλες τις αξίες που μας είχαν μείνει, είμαστε σε μια χώρα άναρχη, τελείως άναρχη, και οι πέντε μαλάκες που νομίζουν ότι κυβερνάνε δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Δε γίνεται αυτό, δε γίνεται, δε γίνεται, δε γίνεται... Πως μπορείτε λοιπόν να κοιμάστε; Πως κοιμάστε, πως κοιμόμαστε ρε γαμώτο, πως;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν απευθυνομαι στους νεους,που ουτως η αλλως εχουν το ακαταλογιστο.Απευθυνομαι σε αυτα τα αναισχυντα τομαρια της αποκαλουμενης 'δημοκρατιας',που σαν αλλοι Οσμανιδες πολιορκουν την πολη.Το 'κλεινον αστυ'που το κανανε σαν τον κωλο τους οι αλητες διεθνιστες.Που παρεσυραν την αγραμματη γενια,να καταστρεψει οτι εχει κτισθει με κοπο,και το σεβαστηκαν κατακτητες και χουντες.
Αυριο,αυτα τα παπαρια της πολιτικης,οι μεν απο ανικανοτητα και οι αλλοι με σχεδιο και δολο,θαχουν αφησει ανεργους μεσα στα χριστουγεννα,χρεωκοπημενους στις τραπεζες,καταστροφες που χρονια τις επεδιωκαν,απαγορευτικες ταξιδιωτικες οδηγιες,ανωμαλια και βαρβαροτητα,ανυπαρξια κρατους και πολιτευματος.Και το χειρωτερο,ακομη πιο βαθεια οργισμενους και αγραμματους νεους,οι οποιοι θα πηγαινουν στην Κινα ανειδικευτοι εργατες,χωρις προοπτικη και μελλον.Γιατι ουτε η Ευρωπη θα τους δεχεται.Και μην μου πει κανεις για πολιτισμενη χωρα που διεκδικει τα Μαρμαρα.Να μεινουν εκει, τουλαχιστον που τα τιμουν και τα εκτιμουν,γιατι εδω κινδυνευουν.Και κινδυνευει ολος ο Ελληνισμος με τα καθικια του κοινοβουλευτισμου.Που χωρις προσοντα,χωρις εσωτερικη παρορμηση και σθενος που διακρινει τους ηγετες,με σεμιναρια πολιτικης και αστοχους αυτοσχεδιασμους,θελουν εξουσια.Μυριστηκαν πτωμαινη οι αχρηστες υαινες,και πεφτουν με λυσσα στο πτωμα της Ελλαδας.Συμπαρασυρροντας τους ανυποψιαστους ανηλικους αυτουργους σε εγκληματα των εαυτων τους.Αυτοκτονουν.Μια γενια αφησε τον καναπε,και οργιστηκε.ΚΑΙ;Τι θα γινει;Θα αλλαξει κατι;Παρτε το αποφαση.Αν δεν αλλαξει το πολιτευμα,κινδυνευουμε.Ειμαστε σε ενα καραβι για φουντο.Αν δεν μορφωθει η νεολαια και δεν αλλαξει η νοοτροπια τελειωσαμε.Θα μας κυβερνουν οι καιροσκοποι,και οι κληρονομικοι ταγοι.Διωξτε τους.

holidays in the sun είπε...

τελευταια δεν κοιμομαστε και πολυ καλα παντως..
κατι ταραζει τον υπνο μας

ma.beez είπε...

Αυτό το blog είναι σαν από τα λίγα που αξίζει να διαβάζει κανείς.

Προς Ανωνυμο: "Δεν απευθυνομαι στους νεους,που ουτως η αλλως εχουν το ακαταλογιστο."
Γιατί έχουν το ακαταλόγιστο, ηλίθιοι είναι;

eXTReMe Tracker