Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Δεν είμαι emo

Γιατί συνεχίζω να πηγαίνω στην κατάληψη αν είναι κάθε φορά να γυρνάω έτσι; Περνάω καλά λέω... Σίγουρα περνάω καλά, τότε όμως γιατί γυρνάω έτσι;
Ίσως επειδή καταλαβαίνω για άλλη μια φορά πόσο loser είμαι και συνειδητοποιώ ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω τόσα χρόνια ρετσινιάς από πάνω μου ούτε να αποκτήσω έστω και μια σταλιά αυτοπεποίθησης, σε όσες καταλήψεις και να πάω.
Ίσως και να φταίει ότι μου γυρνάνε τα άντερα όποτε τους βλέπω μαζί... Ίσα που την ξέρω, εκείνο το βράδυ την πρόσεξα για πρώτη φορά. Και ας την έχω ξαναδεί τόσες φορές να γελάει με την παρέα μου όταν κανένας τους δε μου δίνει σημασία... Ίσως φταίει το ότι εκείνος μου γύριζε ανέκαθεν τα άντερα. Who knows.
Οι παλιοί μας φίλοι, μην το πεις, για πάντα φύγαν... Και οι δύο έχουν βρει πιο cool παρέες από τους άλλους δύο. Όποτε προσπαθώ να το αναφέρω στον έναν από τους δύο η μόνιμη απάντηση είναι "δεν τον/την έχουμε ανάγκη"... Who gives a fuck about me needing both of you? Μην πεις όμως ότι δε σου έχω πει 142 φορές να βγούμε. Δεν πιστεύω ότι σε πέτυχαν τη μόνη μέρα που είχες όρεξη. Και αν θες να κολλάς σε όποιον μπορεί να σου δώσει ένα τσιγάρο, fine by me. Μην περιμένεις όμως να είμαι αιωνίως εκεί να κάθομαι να σας κοιτάω.
Μια χαρά δεν περνούσαμε σήμερα; Αλλά όχι, once again nobody gives a fuck about what I want. Πάμε να φύγουμε, πάμε να φυγουμε, πάμε να φύγουμε... Αν δεν είχα τη γαμημένη την αναπηρία δε θα με κούναγες με τίποτα. Και πάλι ίσως να μη με κούναγες αλλά με τα τεντωμένα μου νεύρα έτσι και διέκρινα μούτρα θα σε ξέχεζα και δεν ήθελα...
Ένα ιατρικό πρόβλημα είναι, όχι κάτι σοβαρό και αντιμετωπίζεται, αλλά νιώθω τελείως ανάπηρος... Δε θα στερηθείς τίποτα, είπε ο κωλογιατρός. Ε ναι ρε φίλε, αν ήμουνα κι εγώ 70 φυσικά και δε θα στερόμουνα τίποτα... Μου λείπει το μπάσκετ ρε γαμώτο. Η πρώτη φορά στη ζωή μου που πραγματικά μου άρεσε ένα άθλημα, που έπιανα τη μπάλα στα χέρια μου και δε φοβόμουνα μη γίνω ρεζίλι...
Δε βαριέσαι. Η εφηβική μου Αναγέννηση τελείωσε. Θα παραμείνω για πάντα ένας χοντρός outcast. Καιρό είχα άλλωστε να πάθω κατάθλιψη... Καθυστερημένη αυτή τη φορά... Καλώς μου ήρθες, μη φύγεις ποτέ από 'δω, να σκοτεινιάσεις ξανά το δικό μου ουρανό...

5 σχόλια:

Φανή είπε...

δεν θα ρωτησω τι ειδους αναπηρια εχεις, αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι η μονη αναπηρια που θα επρεπε να σε πειραζει αν την ειχες, ειναι η 'αναπηρια' στον εγκεφαλο, οχι η κυριολεκτικη, αλλα η αλλη.. η 'μαλακια στον εγκεφαλο' και αυτη δεν την εχεις.

το αλλο θεμα τωρα, αυτο με τις παρεες. βασικα δεν ειμαι και σιγουρη αν καταλαβα αυτο που αφηνεις να εννοειθει οτι εγινε, θα σου πω ομως μια δικια μου ιστορια που νομιζω οτι εχει σχεση..
μεχρι τη 3η γυμνασιου, ειχα μια φιλη, τη Κ. και γαμω τα παιδια.
η Κ. τωρα δεν ειναι φιλη μου. ουτε φιλη κανενος απο τη παρεα. προτιμησε να παει και να γινει φιλη με μια αλλη παρεα. την παρεα με τα πολλα παιδια που καθε σαββατο μαζευονται στο συνταγμα. που βαζουν το μολυβι μεχρι τα μηλα των μαγουλων του, μ'αυτους που αν δεν καπνιζεις, και δεν κανεις π@@ες δεν σε θελουν μεσα γιατι εισαι 'οφ'.
που σε κρινουν απο το τι μουσικη ακους και το ποσο μαυρα και εμο ειναι τα ρουχα που φορας. που κοιταζουν ποσο πολυ εχεις ξυσει το μαλλι σημερα και αν φορας τα ωραια σου βανς παππουτσια.
αυτους που δεν εχουν προσωπικοτητα και προτιμουν να ειναι με τους 'πολλους' για να μη φαινεται η μοναξια τους. με τους 'πιο μονους ανθρωπους που εχω δει ποτε μου' οπως ειπε καποιος σε μια φανταστικη ταινια που ειδα εχθες.
Ξερω οτι δεν της αρεσει αυτος ο κοσ μος της Κ. πηγε ομως. πηγε γιατι φοβηθηκε τη διαφοροποιηση.
Αστη να παει..
καλησπεραααα ξεχασα να σου πω. καλησπερα λοιπον!!

ma.beez είπε...

Αμάν βρε πουλί μου, εσύ ένα τόσο έξυπνο και ψαγμένο παιδί, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Ακούγομαι τελείως μαμά και είμαι άλλωστε, όμως είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται αυθόρμητα να σου πω.

Sunflyer είπε...

@fani: Αμφιβάλλω καθημερινά για το αν την έχω... Thanks αν το πιστεύεις πάντως :/
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει, αν και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη παρέα...

@mamani: Πίστεψέ με, κι εγώ αυθόρμητα τα έγραψα... Και αν είχα μια απάντηση θα το είχα λύσει προ πολλού το θέμα, δυστυχώς :(

ka8y είπε...

egw na se kanw mia aggalia?

Sunflyer είπε...

Αν θέλεις! :)

eXTReMe Tracker