Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2006

Μάθημα Ιστορίας

"Έστω ότι έχω εγώ μια έχθρα με τον Sunflyer, που είμαστε και οι δύο Έλληνες και -το επίθετο που χαρακτηρίζει τους από εδώ καταγόμενους- (εδώ δαγκώθηκα) και για να τον αντιμετωπίσω παίρνω τηλέφωνο έναν Τούρκο, το χειρότερο εχθρό μας και του λέω να έρθει να τον δείρει." (Παράδειγμα για την "βοήθεια" των Περσών προς τους Σπαρτιάτες)
Μπράβο βρε! Τέτοιες ιδέες χρειάζεται η Ελλάδα!

"Ο εμφύλιος πόλεμος είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα λαό και εμείς οι Έλληνες το έχουμε νιώσει στο πετσί μας πολλές φορές."
Ένα παράπονο, λες και μας τον επέβαλλαν!

"Μα είναι δυνατόν να είναι ο ένας Έλληνας Πασοκ και ο άλλος ΝΔ και να πλακώνονται μεταξύ τους, ενώ είναι και οι δύο Έλληνες που είναι το σημαντικότερο;"
Ενώ για τους Γάλλους είναι φυσιολογικό; Τους Άγγλους; Τους Γερμανούς; Τους Ιταλούς; Τους Γιαπωνέζους; Τους Βραζιλιάνους; Μήπως να πηγαίναμε όλοι χέρι-χέρι με τον Ξέρετε-Ποιόν για να ξεμπερδεύουμε;

"Δείτε τι ωραίος θεσμός ήταν η χορηγία στην αρχαΐα Αθήνα! Σάμπως θα της ήταν δύσκολο της Αγγελοπούλου να πει "Κάνω δώρο στην Ελλάδα μια φρεγάτα;"
Ενώ εσύ στη θέση της Αγγελοπούλου θα το έκανες!

"Δεν είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι είναι Έλληνας πολίτης αλλά δεν οφείλει τίποτα στην Ελλάδα! Δηλαδή πού οφείλουμε την ασφάλειά μας, την ελευθερία μας, την ευτυχία μας;
Να η ασφάλεια, να η ελευθερία, να και η ευτυχία (δείτε και αυτό). Γελοίε. Την καλύτερη δουλειά έκανε αυτός εδώ τελικά. Μη μασάς ρε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Koita den tsekara ta links sou alla exw na pw pws ama 8es na legesai poliths kai oxi apla yphkoos tote gia thn patrida kaneis oti mporeis. Alla fysika auto auto parapempei se e8nikismo kai patriotismo kai eleipsh eleu8erias. Dioti auto einai o e8nikismos, eleipsh elu8erias kai symbibasmos

An-Lu είπε...

Μ αρέσει η κριτική σου σκέψη! Συνέχισε!

Ανώνυμος είπε...

to toubla ok. to variestimena kanteto kalytera trypimena gia thn hlikia sas kalh kai h malakia sas

Φανή είπε...

λοιπον, Ελληνιδα ειμαι αλλα αν σου πω οτι δεν με πολυαπασχολει, τι θα μου πεις? θα απαντησω στο σχολιο του eleu8erou sklavou με ενα στιχο απο το αγαπημενο μου συγκροτημα,τα Μεθυσμενα Ξωτικα, 'μια ζωη μας εκπαιδευουν να υπακουμε τυφλα και να σκοτωνουμε εν ψυχρο για μια πατριδα πουλημενη..'
η πραγματικοτητα δυστυχως ειναι αυτη που παραθετεις ειδικα στο link σου, και χειροτερη μη σου πω.. αν αποφασισουν να ενδιαφερθουν αλλοι για την χωρα αυτη, θα ενδιαφερθω και εγω..προς το παρον αγωνιζομαι μονο για τα δικαιωματα μου!

eXTReMe Tracker