Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2009

Lifestyle

Κάθε τόσο, ο Τ. κοιμάται στο σπίτι του κολλητού του με την παρέα τους. Φέρνουν δυο τρεις γκόμενες και πολλά μπουκάλια ξίδια και γίνεται της πουτάνας.

Εμείς με την παρέα μου σπάνια κοιμόμαστε όλοι μαζί. Όταν το κάνουμε όμως είναι και γαμώ. Την Κυριακή ξενυχτήσαμε μέχρι τις 2 παίζοντας ένα παιχνίδι που βρήκαμε σε ένα κουτί δημητριακά, βλέποντας τηλεόραση και λέγοντας μαλακίες. Και μετά που οι άλλοι δύο πήγαν για ύπνο, κάτσαμε με τη Β. στο κρεβάτι μέχρι τις 4, σχολιάζαμε καθηγητές και τα παιδικά μας χρόνια και λέγαμε μαντινάδες.

Δεν ξέρω αν πρέπει να ντρέπομαι αλλά στα @@ μου. Εγώ έτσι περνάω καλύτερα.

Την πληρώνει η καημένη η Β. που πέφτω συνέχεια πάνω της και την αγκαλιάζω και με κοιτάει περίεργα αλλά δε μου βγαίνει να το πω με λόγια.

Την παρέα μου δεν την αλλάζω με τίποτα.
I love you guys...

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2009

Δίλημμα

Έστω ότι κρέμεσαι από ένα γκρεμό, κρατώντας με το ένα χέρι ένα σκοινί που βλέπεις ότι σιγά-σιγά σπάει. Με το άλλο σου χέρι κρατάς κάποιον που αγαπάς πολύ. Αν τον κρατήσεις πάνω σου είναι πολύ πιθανό να πέσετε μαζί, ενώ αν τον αφήσεις είναι πιο εύκολο να σωθείς μόνο εσύ. Από την άλλη όμως πρέπει να του λες συνέχεια ότι το σκοινί θα αντέξει, για να συνεχίσει να κρατιέται, και κάθε φορά που το λες και το ξαναλές βλέπεις το φόβο στα μάτια του καθώς το σκοινί τεντώνεται όλο και περισσότερο και δεν ξέρεις πόσο ακόμα θα αντέξει...
Τι κάνεις ρε γαμώτο;
eXTReMe Tracker