Σάββατο, Απριλίου 21, 2007

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

21 Απριλίου του 1967. Μια ημέρα που, σαράντα χρόνια μετά, όλη η Ελλάδα πρόσπαθεί να ξεχάσει. Όλη; Όχι! Ένα μικρό γαλατικό χωριό αντιστέκεται ακόμα στην βίαιη επιβολή της ελευθερίας και της δημοκρατίας...
Διάκεια 2007. Ως φόρο τιμής σε όσους πραγματικά νοιάστηκαν για τη χώρα τούτη, η ελληνική Δεξιά, εκπροσωπούμενη από τη Νομαρχία Φθιώτιδας και τον Δήμο Λαμιέων, αναβιώνουν σε ένα μοναδικό τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων την Πολεμική Αρετή των Ελλήνων. Αγώνας δρόμου για στρατιωτικούς, συναυλία της μπάντας του στρατού, παρουσία υψηλόβαθμων αξιοματούχων και άλλα πολλά. 19, 20 και 21 Απριλίου. Τυχαίος ο χρόνος; Δύσκολο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, ποτέ! (Στα Βαρδούσια είσαι; )

Αταίριαστος είπε...

Τιιιιιιιιιι???????;;;;;;;!!!!!!

.liketobite είπε...

Τι ακριβώς γιορτάζουνε; Έχουνε τα κότσια να μας πούνε;

.liketobite είπε...

Δεν ξέρω τι ακριβώς γιορτάζουν εκεί ή τι είδατε εσείς αλλά βρήκα αυτό:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ 22/04/2007
Με το ανώτατο συμβολικό παράσημο, τιμήθηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την συμβολή του στις εκδηλώσεις Διάκεια 2007. Ο κ. Νικόλαος απένειμε τον ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου στον κ. Γράψα, για να υπογραμμίζει την αποστολή του, που ταυτίζεται απόλυτα με τον πρωτομάρτυρα ήρωα, ενώ ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην ηγεσία του Ελληνικού στρατεύματος.

από STAR Κεντρικής Ελλάδας
link: http://www.star-online.gr/news/index.asp

Sunflyer είπε...

@anonymous: Κι όμως! (Κοντά...)

@αταίριαστος: Έτσι αντέδρασα κι εγώ...

@liketobite: Σιγά και μην! !@#%$!@^%$@ είπες την απαγορευμένη λέξη (Μητροπολίτης Φθιώτιδας, αλλιώς ΜάδαΦάκα). Δε μπορείς να φανταστείς περί τίνος πρόκειται...

Kostas-Farao (slash) είπε...

Τι να τους πεις ρε φίλε? Εμάς οι καθηγητές μας πιστεύουν ότι πρέπει να ξανα επιβληθεί δικτατορία

Sunflyer είπε...

Μπήκα στο blog σου και τα διάβασα... Τι να πεις! Εδώ σπάνια λέγονται πια ανοιχτά τέτοιες απόψεις...

Φανή είπε...

κατα το ημισι ειμαι απο ενα χωριο εξω απο τη λαμια..αυτη η πολη ηταν παντα μπροστα..εχω να το λεω.. πρωτα εκανε αιτηση για να ανοιξει οικος ανοχης για ομοφιλοφιλους (δεν ειμαι ρατσιστρια, απλα το αναφερω), μετα αυτο που εγραψες, για να δουμε τι αλλο θα κανει..

Ανώνυμος είπε...

exeis akousei "la polla records" ?

eXTReMe Tracker