Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2006

Όσα φέρνει το μισάωρο

Και συγκεκριμένα η 7η ώρα στο σχολείο σήμερα. Ένας φίλος μου είχε γενέθλια σήμερα και είχε φέρει γλυκά. Είχε λοιπόν υποσχεθεί τα δύο τελευταία σε μένα και τον κολλητό μου, που είναι και ο δικός του καλύτερος φίλος (και επίσης είμαστε και οι 2 χον... εύσωμοι). Με το που βγάζει λοιπόν ένα από τα 3 που είχαν μείνει για να το δώσει στο φυσικό, ορμάνε 2 άλλοι και του παίρνουν και τα άλλα. Μείναμε και οι 3, τέλος πάντων δεν μπορούσαμε και να κάνουμε τίποτα, οπότε τους αφήσαμε. Μετά από λίγο κι ενώ ακόμα δεν είχαμε αρχίσει μάθημα, σηκώνεται ο φυσικός από την έδρα και ο ένας από τους δύο που είχαν πάρει τα γλυκά πριν σηκώνεται και αρπάζει αυτό που ήταν πάνω στην έδρα! Πάει στο φυσικό, του το δείχνει και γελάει. Έβαλε τα γέλια κι ο φυσικός και λέει "αφού το πήρες, φάτο" οπότε ο άλλος επέστρεψε χαμογελώντας θριαμβευτικά στην καρέκλα του υπό τον ήχο της κραυγής "γύφτος, γύφτος". Πριν όμως προλάβει να το φάει του έπεσε κάτω. Αχαχαχαχαχ. Καλά να πάθει. Κανένα πεντάλεπτο μετά λοιπόν ακούγεται ένα "κρακ". Οι δύο που καθόντουσαν πίσω μου που κρατάγανε κάτι άσπρα κομμάτια και (φυσικά) γελάγανε. "Τι είναι;" "Δεν ξέρω!" Πάει ο φυσικός, τα βλέπει και τα παίρνει. "Είστε τελείως ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι! Η βλακεία σας έχει φάει! Αυτό ήταν το κρανίο του σκελετού" (είχαμε έναν πλαστικό στο εργαστήριο της Βιολογίας, μυστήριο πως έφτασε αποσυναρμολογημένος στην άλλη αίθουσα). Έκανε μια έρευνα και ανακάλυψε και ένα σπασμένο χέρι, που το είχε εκείνος με το γλυκό. Φώναξε λίγο ακόμα και δήλωσε ότι θα τους πάει στο γραφείο για καταστροφή σχολικής περιουσίας (σκούρα τα πράγματα, θα δούμε αύριο τι θα γίνει). Συνέχισε να είναι νευριασμένος για την υπόλοιπη ώρα και έβγαλε και τρία παιδιά έξω: εκείνον με το γλυκό (αμάν αυτός σήμερα), το διπλανό του μετά από πέντε λεπτά (αυτός τώρα είναι μια απουσία πριν κοπεί) και ένα κορίτσι ενάμισι λεπτό πριν χτυπήσει το κουδούνι, που βασικά δεν έφταιγε τίποτα, οι γύρω της μιλάγανε πιο πολύ αλλά αυτή είδε.
Υ.Γ.: Λυπάμαι που τα ποστ έχουν αραιώσει τόσο πολύ, αλλά η "αστυνόμευση" έχει ενταθεί πολύ στο δωμάτιό μου τελευταία... :@

4 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

(και επίσης είμαστε και οι 2 χον... εύσωμοι)
χαχαχα μην ανησυχεις πάντως, κι εγώ όταν τελείωσα το σχολείο είχα παχύνει, σαν βόδι. Και πέρασα ένα ωραίο καλοκαίρι, με τα μπανάκια του και τα κλαμπάκια του και τα έχασα! χα!
χαμός στο σχολείο, ε;

Sunflyer είπε...

Χαμός δε θα πει τίποτα. Αμέτρητες ιστορίες για αγρίους καθημερινά, είναι και από τα καλά σχολεία βλέπεις...

vasvoe είπε...

εγω εύχομαι να φάνε καμιά αποβολή για το κατεστραμένο σκελετό. άντε, πολύ λάσκα ρε γαμώτο. πρώτα τα καταστρέφουν και μετά κάνουν και καταλήψεις γιατί δεν έχουν υποδομές/υλικά, μη χέσω.

Sunflyer είπε...

Κατάληψη στο σχολείο μας; Μπουαχαχαχα καλό :( (θέμα ίσως για άλλο ποστ...)
Αυτοί τώρα βρήκαν μερικά σκόρπια κομμάτια και αυτά κατέστρεψαν, δε λέω βέβαια ότι καλά έκαναν, πάντως δε διέλυσαν το σκελετό...

eXTReMe Tracker